Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

14 Aprilie 2017
Vizualizari: 2216
Comentează add

Vitara, cel mai vândut model din gama Suzuki în România, este disponibil acum într-o nouă ediție specială - Copper Edition.

Suzuki propune o ediţie specială pentru Vitara

bogdan-predescu

  Foto: comunicat presa Suzuki 

Ediția specială a SUV-ului compact cu o clasificare de 5 stele în cadrul programului de testate Euro NCAP este disponibilă cu motorul de 1,6 litri pe bezină atât cu tracțiune simplă, cât și cu  sistemul inovator de tracţiune integrală ALLGRIP.

 
 
Noua ediție specială vine în standard cu o mulțime de funcții și dotări inovatoare precum 7 airbag-uri, sistemul Radar Brake Support (RBS), Cruise Control Adaptiv, sistem multimedia care cuprinde conectivitate smartphone + Bluetooh + USB + camera de mers înapoi + navigație, sistem de asistență la coborârea în pantă dar şi la plecarea din rampă, sau faruri cu halogen tip multireflector pe faza lungă și faruri cu LED pe faza scurtă. 
 
 
Versiunea Vitara Copper Edition se poate comanda în 5 combinații de culori  (trei single tone, două  two tone), una dintre culori - Sphere Blue Metallic, fiind complet nouă. De asemenea se poate personaliza culoarea plafonului și a carcasei olginzilor exterioare.
 
Concurența în segment este una destul de dură, dacă ne uităm aici la Dacia Duster, Renault Captur, Nissan Juke sau Opel Mokka X, însă Suzuki aduce în avantajul său versiuni speciale precum acest Copper Edition, dar şi sistemul de tracțiune integrală AllGrip.

Etichete Maşina LuniiSUVSuyukiVitaraeditie speciala

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live