Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

19 Iunie 2017
Vizualizari: 2916
Comentează add

Noul model Insignia al germanilor de la Opel preluați în acest an de grupul PSA, a ajuns și în România, după ce mașina s-a putut comanda încă de la sfârșitul lunii martie.

Noul Opel Insignia a ajuns în România

bogdan-predescu

Foto: comunicat Opel Romania

 Este a doua generație a modelului Insignia și asigură o largă gamă de tehnologii inteligente, de la sistemul revoluționar de iluminare cu matrice Intelli Lux LED și până la sistemele ultra moderne de asistare a șoferului. 

Pentru prima dată noua generație a modelului Opel Insignia este disponibilă cu un sistem inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului (transmisia puterii către fiecare roată în mod individual) și cu transmisie automată cu opt trepte de viteză. O altă noutate absolută este camera video de 360°. Noile modele Grand Sport și Sports Tourer se bucură de combinația dintre noua generație de motoare cu supraalimentare și reducerea greutății cu până la 200 kg (în funcție de model). 
 
 
Noul Insignia este primul autovehicul al constructorului german care are o capotă activă din aluminiu care, în cazul unui impact cu un pieton, se ridică în câteva milisecunde pentru a crește distanța față de componentele dure ale motorului, sporind astfel considerabil nivelul de protecție.
 
 
La interiorul noilor modele o atenție deosebită a fost acordată elementelor de comandă și interfeței de infotainment. În timp ce afișajul de pe parbriz accentuează caracterul digital al instrumentelor, ecranul tactil fără cadru al sistemului IntelliLink se bucură acum de mai multe funcții care sunt controlate prin intermediul acestui dispozitiv. 
 
 
Volumul portbagajului noului Insignia Grand Sport este impresionant: între 490 l și 1.450 l, iar noul Sports Tourer oferă un volum maxim de 1.665 l, cu peste 130 l mai mult decât modelul anterior. 
 
 
Noul Opel Insignia intră astfel cu forțe proaspete în luptă cu modelele concurenței reprezentate de WV Passat sau Ford Mondeo. 
 

Etichete Masina Luniiautomodel nouInsigniaTourerSportsOpel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live