Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

24 Mai 2019
Vizualizari: 1357
Comentează add

Proiectul Starlink al dlui Musk este cel mai ambiţios plan de furnizare a unor servicii ieftine de internet prin satelit.

Elon Musk a demarat "Starlink", servicii ieftine de internet prin satelit Elon Musk a demarat "Starlink", servicii ieftine de internet prin satelit - Conține video

rador

Arhivă Foto: https://www.facebook.com/SpaceX/

Compania SpaceX, a antreprenorului american Elon Musk, a anunţat că a plasat cu succes pe orbită 60 de mici sateliţi, transmite BBC.

Proiectul prevede adăugarea a încă 12.000 de astfel de dispozitive în anii următori, ca parte a unei reţele globale numite Starlink, al cărei scop este furnizarea de conexiuni internet prin satelit în toată lumea.

Foarte multe companii intenţionează să ofere servicii globale de internet prin satelit, toate plănuiesc instalarea unor adevărate "constelaţii" uriaşe în spaţiu.

Proiectul Starlink al lui Elon Musk este cu siguranţă cel mai amibiţios, dar se va confrunta şi cu dificultăţi, şi nu numai de natură tehnică.

Va costa foarte mulţi bani, iar dl Musk va trebui să câştige şi încrederea celor care sunt de părere că "autostrăzile orbitale" vor deveni prea aglomerate.

VIDEO: Misiunea Starlink.


Etichete Elon Muskproiectul Starlink de internetsatelitspacexfalcon 9

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live