Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Ianuarie 2015
Vizualizari: 1729
Comentează add

Expoziţia de electronice CES 2015, la care perticipă peste 3 mii de firme, începe mâine la Las Vegas şi va fi deschisă publicului timp de 3 zile.

CES 2015 începe la Las Vegas

sergiu-stet

Foto: Arhivă

Expoziţia de electronice CES 2015 începe mâine la Las Vegas şi va fi deschisă publicului timp de 3 zile. 

Peste 3000 de firme îşi prezintă anul anul acesta produsele electronice cu care speră să dea lovitura.
 
Televizoare inteligenţe cu imagini de o definiţie ultraânaltă, telefoane, ceasuri sau brăţări inteligenţe şi ele şi care pe lângă funcţiile obişnuite deja pot să calculeze în timp real chiar kilocaloriile consumate de utilizator susţine producătorul, maşini şi case conectate la internet precum şi diverse aparate conectate şi ele la internet sunt doar câteva dintre produsele expuse la CES 2015. 
 
Pe lângă clasica întrecere între mega, gica, terra, octeţ, pixel sau herţ anul acesta de o atenţie specială s-ar putea bucura dispozitivele de monitorizare a sănătăţii şi a activităţilor fizice precum şi dronele. 
 
Drone din ce în ce mai mici cu autonomie de zbor tot mai mare sunt construite de diverşi producători cu toate că deţinerea şi utilizarea lor nu este încă reglementată clar. 
 
Autorităţile de reglementare din diverse ţări aşteaptă dovezi convingătoare că nenumăratele obiecte zburătoare care ar urma să bâzâie deasupra zonelor locuite nu pun în pericol siguranţa zborului avioanelor sau viaţa persoanelor de la sol.

Etichete CESLas VegasexpoziţiefirmeTVsmartphonedrone

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live