Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

27 Martie 2020
Vizualizari: 2481
Comentează add

Astronauți de la ESA și NASA, plus câteva celebrități din domeniu, printre care și Dumitru Prunariu, dau sfaturi despre cum să trăieşti și să lucrezi într-un spațiu mic.

Astronauţii oferă ponturi pentru viaţa trăită într-un spațiu închis (VIDEO) Astronauţii oferă ponturi pentru viaţa trăită într-un spațiu închis (VIDEO) - Conține video

razvan-stancu

Arhivă Foto: nasa.gov.

Cel puțin zece astronauți de la ESA și NASA, plus câteva celebrități din domeniul cosmic, își împărtășesc cunoștințele despre cum să trăieşti și să lucrezi într-un spațiu mic.

Printre astronauţi vor fi Tim Peake, Alexander Gerst și Samantha Cristoforetti.

Întrucât 1,5 miliarde de persoane din întreaga lume se confruntă cu viața în izolare, fiind blocaţi în case, în timp ce țările lor se luptă cu coronavirusul, un grup de astronauți și vedete din muzică, cinema și televiziune se unesc într-un eveniment live online pentru a-și împărtăși sfaturile de top pentru a trăi în interior pentru câteva luni.


Evenimentul a avut câteva nume și chipuri de la TV și de pe scenă, precum Mayim Bialik, care o interpretează pe Amy în The Big Bang Theory, Alison Pill de la Star Trek: Picard, cântăreața Olivia Newton-John și poate cel mai grozav actor din univers, Brian Blessed, care s-a antrenat alături de cosmonauți.

Astronauții sunt considerați o oază naturală de înțelepciune și sfaturi atunci când vine vorba de a trăi în spații limitate timp îndelungat, deoarece mulți dintre cei care participă la eveniment au petrecut deja cel puțin șase luni pe orbită, zburând în jurul Pământului, într-o navetă spaţială presurizată, fără grădină în care să te plimbi și fără un câine pe care să îl plimbi.


Informațiile pe care ei le au de oferit sunt transmise de pe site-ul SpaceConnects.us și în direct pe platformele YouTube Euronews.

VIDEO: SpaceConcectsUs. Sursa: Youtube/ESA. [Interventia lui Dumitru Prunariu poate fi vazută în materialul video de mai jos de la 5.24.18].

Organizează evenimentul aceeași echipă de la Ziua Asteroidului, evenimentul oficial de conștientizare susținut de ONU, la care se discută în fiecare an despre riscurile atacului asteroizilor asupra planetei noastre.


Astronauții de pe scenă își vor prezenta ponturile și sfaturile despre munca în echipă, încurajarea reciprocă și solidaritatea în fața adversității.

Printre ei se numără Tim Peake din Marea Britanie, Alexander Gerst din Germania, Samantha Cristoforetti din Italia, Dumitru Dorin Prunariu din România și Andre Kuipers din Olanda.


Astronauților Agenției Spațiale Europene li se vor alătura șeful lor, astronautul șef ESA, Frank De Winne, și Tom Jones și Nicole Stott de la NASA, informează Euronews.

(RS)


Etichete universspaţiuNASAexclusiv onlineAstronauţiviaţa trăită într-un spațiu închisnasaesacoronavirus(RS)Tim PeakeAlexander GerstSamantha Cristoforettidumitru prunariu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live