Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2018
Vizualizari: 1448
Comentează add

Pasionaţii de cărţi cu benzi desenate, filme, seriale sau de tehnologie pot participa la cea de-a VI-a ediţie a evenimentului "Comic Con".

A VI-a ediţie a evenimentului "Comic Con", la București

radiojurnal

Foto: http://comic-con.ro/

În Bucureşti, pasionaţii de cărţi cu benzi desenate, filme, seriale TV sau de tehnologie pot participa la cea de-a VI-a ediţie a evenimentului "Comic Con", cel mai important din Europa de Est.

Timp de trei zile, începând din această după-amiază, vizitatorii pot veni în Pavilionul B1 de la Romexpo.

Despre surprizele ediţiei aflăm mai multe de la organizatorul evenimentului, Mircea Mureşan.      

Mircea Mureşan: "Partea de jocuri video este foarte complexă, peste 20 de standuri cu companii mari, cu standuri de peste 200-300 de metri pătraţi numai cu zone de calculatoare, de laptopuri. În plus, una dintre cele mai mari suprize este să aducem un artist internaţional care să fie uriaş. Îl vom avea pe David Lloyd, care este creatorul benzii desenate "V for Vendetta". Poate că mulţi cunosc celebra mască Anonymus, care a fost chiar desenată de el pentru prima dată şi, pe lângă acest invitat, îi vom avea pe cuplul israelian Maya şi Yehuda Devir, care sunt foarte, foarte faimoşi pentru că îşi ilustrează practic viaţa lor de cuplu şi o postează pe internet prin aceste ilustraţii şi au peste opt milioane de urmăritori; Jim Beaver din "Supernatural"; Andrew Scott din "Sherlock" şi actori din "Game of Thrones": Gethin Anthony, Staz Nair şi /.../ din "Harry Potter""


Etichete Comic Conbucurestibenzi desenateeroifilmemircea muresan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live