Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 27 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

31 Octombrie 2016
Vizualizari: 3067
Comentează add

Staţia Spaţială Internaţională poate fi văzută cu ochiul liber. ISS orbitează în jurul Pământului la o distanţă (altitudine) între 320 şi 347 de kilometri.

VIDEO: Staţia Spaţială Internaţională filmată UHD - 4K VIDEO: Staţia Spaţială Internaţională filmată UHD - 4K - Conține video

sergiu-stet

 Imagine din Staţia Spaţială Internaţională aflata deasupra Italiei - în dreapta se observă parţial modulul navetei spaţiale Soyuz Foto: nasa.gov.

NASA a dat publicităţii o înregistrare video a interiorului Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS)  filmată la o rezoluţie extrem de mare (4K) şi cu un obiectiv "ochi de peşte".

Clipul video are aproape un sfert de oră şi este de fapt o plimbare lentă prin toate compartimentele Staţiei Spaţiale Internaţionale. 

ISS este proiectată să aibă 14 module presurizate cu un volum total de cca. 1000 de metri cubi. Deocamdată în spaţiu se fală 9 module, iar alte 5 îşi aşteaptă lansarea. 

Modulele sunt laboratoare, compartimente de acostare, sasuri, compartimente pentru echipaj, spații de înmagazinare. 

Staţia Spaţială Internaţională este o structură artificială în spaţiu care poate fi văzută cu ochiul liber. ISS orbitează în jurul Pământului la o distanţă (altitudine) între 320 şi 347 de kilometri.

Vedeţi aici filmarea 4K din interiorul ISS.


Etichete Staţie SpaţialăISSUHDvideoclip4KfilmareNASA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live