Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Valentin Panduru

30 Noiembrie 2009
Vizualizari: 2292
Comentează add

Un loc de poveste despre care mulţi dintre noi nici nu ştiau că există.

Un nou concurs la Matinal - Vă invităm la Baza Şuior.

valentin-panduru

Sunt unele locuri despre care mulţi dintre noi nici nu ştiu că există. Sunt unele locuri altfel decât altele... în N-V României, în Judeţul Maramureş, îmbrăţişat de culmile Munţilor Gutâi, în mijlocul unui peisaj natural mirific, la numai 18 km de Municipiul Baia Mare, uşor accesibil, Complexul Turistic Şuior este un altfel de loc decât altele ... oferind oaspeţilor locaţia perfectă pentru relaxare, evadare din cotidian, afaceri, precum şi pentru practicarea sporturilor de vară, dar mai ales a celor de iarnă.

Restaurantul cu o capacitate de peste 120 locuri, sala de conferinţe, gândită la cele mai înalte standarde, centru de relaxare, sport, cazare si un parculet al copiilor. Si urcând ”din vale în munte”... vei descoperi două din elemetele ce au definit şi definesc Maramureşul ...”lemnul şi apa”, vei descoperi un loc care îmbină armonios tradiţia, ospitalitatea şi frumosul, un loc în care natura respiră şi trăieşte odată cu tine.

Un loc privilegiat de natură, înconjurat de munţi şi fagi, te ajută să petreci clipe de neuitat în cele trei cabane turistice: GUTÂI, ŢIBLEŞ, PIETROSU. Stilul rustic este un mod de-a ieşi din comunul oferit de cotidian, este un stil care te înviorează şi te inspiră să treci la un nivel mental dincolo de tărâmul lumescului.

Toate camerele sunt dotate cu mobilier rustic, minibar, telefon, televizor color, televiziune prin satelit şi baie proprie cu cabină de duş. Decorul rustic atât din interiorul cât şi din exteriorul cabanelor ne aduce natura mai aproape, iar efectul este: un sentiment de linişte, detaşare şi împăcare cu noi înşine.

Complexul Turist Şuior se remarcă îndeosebi prin facilităţile oferite iubitorilor sporturilor de iarnă. Amplasate pe versantul nordic al Masivului Mogoşa, cu o lungime de 3600 m, pârtiile de schi ale Complexului Turist Şuior sunt cotate ca pârtii de dificultate medie.

Instalaţia de producere a zăpezii artificiale în lungime de 2700 m, alături de instalaţia de nocturnă ce se întinde pe 1500 m vin să întregească seria facilităţilor de iarnă oferite de către noi.

Pentru începători am amenajat o pârtie de 100 m lungime dotată cu baby-ski, şi instructori gata să vă descopere tainele acestui minunat sport.

Telescaunul, aflat la numai 50 m de terasa complexului, având o capacitate de 1200 persoane/oră şi dotat cu sistem pe bază de TAG-uri aduce un spor de confort şi rapiditate atât drumeţilor cât şi pasionaţilor sporturilor de iarnă.

Regulamentul concursului, aici. Mai mai multe despre Complexul Suior: http://www.suior.ro


Etichete Concursuri Romania ActualitatiConcursuri RRAsuiorbaia maremaramuresturistic

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live