Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Valentin Panduru

13 Iulie 2009
Vizualizari: 1510
Comentează add

De la "Bună seara, iubito!" prin anii '80, Diva muzicii romaneşti, Loredana şi-a semnat debutul literar cu o carte plină de poveşti despre succes, femei, viată şi sex.

Sexting cu Loredana

valentin-panduru

 

 În rândurile carţii, Loredana vă dezvaluie amanunte din secretul succesului de care s-a bucurat ea, pe parcursul vietii artistice, dar nu numai. Cartea conţine pe langa povestiri neştiute pana azi, eseuri apărute de a lungul timpului sub forma de articole publicate de diferite reviste, sau secvenţe de monolog din emisiunile de televiziune realizate de Loredana.

 
Sexting este de fapt un cuvant găsit de Loredana în paginile unui dicţionar urban de dincolo de ocean. Sexting combina "sex" si "texting", explicănd astfel noul trend in conversaţia de azi despre sex. De cele mai multe ori pentru ca această conversaţie sa se intample, se folosesc si cele mai recente gadget-uri electronice. Trimitere de mesaje prin internet, deschise cu ajutorul telefonului mobil, mesaje cu tenta sexuala ce pot conţine si fotografii. 
 
Citind cartea puteţi descoperi o altă latură a Loredanei, cea literară. Ea povesteşte cu pasiune despre sex, barbaţi, succes, viată, haine şi calatorii. 
 
"Cred ca succesul reprezintă afrodisiacul cel mai dorit de majoritatea muritorilor, indiferent de activitate. Dacă ai succes poţi avea de toate: bani, relaţii, faimă şi chiar dragoste." Loredana Groza
O carte pe care chiar autoarea o caracteriza la lansare ca o carte usoară, de vară. Sexting incearcă sa arate cum ar trebui să fie femeia zilelor noastre: liberă, deschisă, puternică, surprinzătoare, dar fără a uita să fie si sensibilă.
 
”Acum totul trebuie sa intre in cateva vorbe intr-un mesaj cat mai explicit si cat mai putin romantic. Aproape toata lumea face sexting chiar daca nu o recunoaste! Pentru unii reprezinta substitutul pentru sex real atunci cand sunt plecati in delegatii, iar cu cateva sms-uri isi pot satisface nevasta geloasa.”

Etichete sextingloredana grozaviatasuccesbarbatifemeisexmobil

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live