Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

12 Septembrie 2017
Vizualizari: 4999
Comentează add

Salonul de la Frankfurt ne-a oferit în primul rând întâlnirea cu noul Duster, SUV-ul constructorului de la Mioveni, reinventat și actualizat.

Salonul Auto Internațional - Frankfurt 2017

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

 Nou model Dacia Duster vine acum cu o ofertă extrem de atractivă pentru segmentul 4x4 suplimentând mașina deja existentă cu un design exterior mult mai atrăgător, dar și cu funcții suplimentare foarte utile. Planșa de bord complet nouă este mult mai arătoasă și cuprinde acum climatizare automată, dar și un volan cu reglaj și pe adâncime.

Asistența la coborârea în pantă și sistemul Multiview Camera cu panorama de 360 de grade fac din noul Duster un model numai bun de scos în off-road. Reprezentanții Dacia nu au comunicat însă ce motorizări va avea noul model și nici ce gamă de prețuri ne așteaptă pentru a achiziționa noul SUV … avem doar promisiunea că până la comercializarea noului Duster vor apărea și aceste detalii. 

 

 
În rest Salonul de la Frankfurt este în plină efervescență după ce s-au lansat majoritatea premierelor mondiale pregătite pentru acest eveniment. Liderul mondial de vânzări Toyota a adus un concept la SUV-ul de mici dimensiuni C-HR denumit Hy-Power și o generație nouă pentru Land Cruiser, demarând între timp și negocieri pentru o posibilă colaborare cu Suzuki constructor care în Germania a venit doar cu noul Swift Sport. 
 
 
Tot în vârful ierarhiei mondiale a vânzărilor de automobile se află și grupul VW care are aici o întreagă hală plină cu noutăți ale tuturor membrilor grupului. VW se laudă cu SUV-ul T-Roc și cu un concept I.D. CROZZ II – un vehiculul prototip electric care face parte din campania electrică în care Volkswagen va extinde gama sa de modele cu trei propuneri electrice începând cu anul 2020. În timp ce Audi ne îmbie cu interesantul Aicon concept – un sedan de lux electric și autonom fără volan și pedale. 
 
 
Trecând la lucruri mai apropiate de actualitatea de pe străzi, ne bucurăm să descoperim o avalanșă de SUV-uri de mici dimensiuni pentru deja aglomeratul segment din care fac parte și o tendință general spre mașinile electrice, cu variantele acceptate și dezvoltate de mulți producători a motoarelor hibride sau cu alte metode de propulsie alternativă. 
 

Etichete Salon AutoFrankfurt 2017premiereSUVDaciaDusterpiata automodele electrice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live