Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Mihăiţă

4 Aprilie 2018
Vizualizari: 953
Comentează add

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi prezent joi la audieri.

Radu Soviani a fost audiat de Comisia pentru controlul SRI

mugur-mihaita

   

Jurnalistul Radu Soviani a fost audiat astăzi în Parlament după ce a acuzat pe blogul său că textul protocolului încheiat între parchete şi SRI, publicat recent de cele două instituţii, ar avea conţinut diferit.

În urma comparării celor două texte preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat că sunt identice.

Claudiu Manda: Suntem toţi de acord, membrii comisiei şi dl Soviani, că în ceea ce priveşte textul protocolului, şi anume capitol cu capitol, articol cu articol, nu există nicio diferenţă între documentul prezentat în spaţiul public de Parchet, documentul prezentat în spaţiul public de către SRI şi protocolul pe care îl avem noi la comisie şi pe care l-am primit din luna octombrie sau noiembrie anul trecut.

Legat de elementele spuse de dl Soviani, pagina 17, documentul iniţial era scris de mână. Ca şi conţinut nu există nicio diferenţă, este identic cu pagina 17 prezentată de dl Marincea, este identic cu pagina 17 text care ca şi aşezare în text, ca şi spaţiere, cu pagina 17 prezentată şi de Parchet şi de SRI în prima variantă.

Claudiu Manda a mai spus că alte lucruri legate de acest protocol vor fi clarificate mâine, când fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi prezent la audieri.

Din opoziţie deputatul USR Lucian Viziteu a declarat că audierea de astăzi a fost inutilă şi lipsită de subiect. 


Etichete Radu Sovianipreşedintele Comisiei pentru controlul SRIClaudiu Manda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live