Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

20 Decembrie 2019
Vizualizari: 4061
Comentează add

Încă din luna noiembrie a ajuns oficial și în România, noua versiune 208 a modelului de succes al francezilor de la Peugeot.

Nou în România – Peugeot 208

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

Noul model Peugeot 208 este disponibil la comercializare în România, clienții putând să configureze și să testeze modelul la toți concesionarii autorizați ai mărcii. Versiunea nouă a lui Peugeot 208 oferă, încă de la lansare, o gamă completă de motorizări: benzină, diesel și electric, iar mașina poate fi deja comandată, prețul special de lansare fiind de 12.800 euro pentru versiunea Active PureTech 75.

 
 
Întâlnire pentru presa din țara noastră cu noul Peugeot 208 în luna decembrie pentru o primă experiență la bordul proaspătului câștigător al titlului Mașina Anului 2020 în România. În scurta plimbare în jurul capitalei ne-am bucurat totuși de o experiență inedită la bordul micuțului bolid și am aflat multe lucruri interesante de la reprezentanții companiei. Astfel vă putem spune că noul Peugeot 208 dispune de o gamă completă de motorizări termice de ultimă generație care respectă standardele Euro 6, atât pe benzină, cât și diesel. Sunt disponibile motoare pe benzină PureTech de 1.2L cu 3 cilindri: PureTech 75 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, PureTech 100 cu cutie manuală cu 6 trepte sau automată cu 8 trepte, iar în versiunea Diesel, este disponibil un singur motor de 1.5L cu 4 cilindri: BlueHDi 100. În timp ce versiunea 100% electrică Peugeot e-208 are un preț de start de 29.990 EUR. 
 
 
Ar mai merita spus aici că în România noul Peugeot 208 poate fi comandat în patru nivele de echipare: Active, Allure, GT-Line și GT (exclusiv pentru modelul electric), iar prețul de lansare al noului 208 pornește de la 12.800 euro, cu TVA inclus – ofertă de lansare, corespunzătoare versiunii Active PureTech 75.
 
 
În rest numai de bine despre această mașină care se luptă cu alte modele despre care se vorbește numai de bine, precum Ford Fiesta, VW Polo, Renault Clio sau Opel Corsa. 
 

Etichete Mașina Luniimodel nouclasa micaPeugeot 208

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live