Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Gabriela Tătărău

3 Iunie 2014
Vizualizari: 693
Comentează add

De la sfârşitul lunii mai, ANSVSA verifică metodele folosite de laboratoarele private din Bucureşti şi Iflov, pentru elaborarea buletinelor de analiză.

Laboratoarele "trebuie să respecte înştiinţarea ANSVSA" Laboratoarele "trebuie să respecte înştiinţarea ANSVSA" - Conține audio

gabriela-tatarau

Foto: Arhivă

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor împlineşte, astăzi, 10 ani de existenţă.

Cu acest prilej, la Palatul Parlamentului va avea loc o conferinţă cu tema "ANSVSA -10 ani de excelenţă în domeniul sanitar-veterinar şi al siguranţei alimentelor".

Invitat la Radio România, la "Apel Matinal", preşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu, a spus că la finele lunii mai au început o serie de controale la laboratoarele private din sistemul veterinar din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, în vederea verificării metodelor folosite pentru elaborarea buletinelor de analiză.

"Un prim pas pe care ar trebui aceste laboratoare să-l respecte este înştiinţarea ANSVSA ori de câte ori au un buletin de analiză pozitiv, o suspiciune de contaminare a produselor de origine animală, pentru că aceste laboratoare se axează, în principal, pe analize, pe care le fac la solicitarea unităţilor care prelucrează carne şi în produse de origine animalieră pe autocontrolul acestor unităţi", a spus Vladimir Mănăstireanu.

Audio: Florentina Varga, în dialog cu Vladimir Mănăstireanu, la "Apel matinal"


Etichete ANSVaniversarebilanţînfiinţatematinalVladimir Manastireanu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live