Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ioana-Claudia Iordache

11 Mai 2010
Vizualizari: 2898
Comentează add

Începand de astăzi, în schimbul unei poveşti scrise de un copil, emisiunea Matinal oferă o excursie pentru intreaga familie, la Disneyland Paris.

Invitaţie la Disneyland! Invitaţie la Disneyland! - Conține audio

ioana-claudia-iordache

Când te gândeşti la copilul tău, îşi doreşti să-i oferi tot ce-i mai bun pe lume. Încerci să păstrezi magia copilariei şi descoperi de fiecare dată cu uimire cât de suavă şi inocentă îi este imaginaţia. Care ar fi destinaţia unei vacanţe perfecte pentru puiul tău? Un loc unde basmele prind viaţă, un loc în care personajele de poveste sunt reale, unde curg râuri leneşe de îngheţată, unde castele întortocheate abia aşteaptă să fie descoperite, iar elefănţelul Dumbo face demonstraţii de fâlfâit din urechi… Disneyland din Paris este aşa.

Este o lume plină de aventură şi de magie, care îi cuprinde inclusiv pe cei mari. Copilaşi şi părinţi deopotrivă, sunt vrăjiţi de tărâmul incredibil pe care marii constructori de vise au reuşit să-l clădeasca la Disneyland. Însă cât de probabil e să reuşiţi să le oferiţi curând copiilor o vacanţă acolo…? Foarte! Aceasta este surpriza de proporţii pe Radio România Actualităţi prin emisiunea Matinal a pus-o la cale pentru copiii cu parinţii cei mai ascultatori… de radio!

De astăzi dăm aşadar startul unei noi competiţii, alături de partenerul nostru, Agenţia de Turism Perfect Tour! Dacă aveţi copilaşi care au până în 12 ani şi cred că pot scrie o poveste a cărei personaje şi acţiune să fie demne de lumea desenelor animate, nu mai staţi pe gânduri! Scrieti povestea şi trimiteţi-o pe adresa noastră de e-mail, matinal(at)radioromania.ro, până la data de 31 mai, ora 16.

De 1 iunie – fix de Ziua Copilului – cea mai bună poveste câştigă marele premiu - o excursie pentru întreaga familie, la Disneyland Paris, în valoare de 2300 de euro. Avem şi premiul doi, pentru cea de-a doua poveste reuşită: bilete de intrare în Disneyland Paris, pentru întreaga familie.


Etichete disneyland parismatinalromania actualitaticoncurspovestecopilariecoltul copiilorjoacapremiu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live