Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Ghioca

11 Septembrie 2013
Vizualizari: 1855
Comentează add

Serviciul prin care se obţin indicatii de orientare pentru maşini şi mersul pe jos "include de acum şi informaţii despre transportul public".

Informaţii privind transportul public în 7oraşe prin Google Maps

cristina-ghioca

Indicaţii privind transportul public pe Google Maps

Google Maps anunţă că începând de miercuri oferă informaţii privind transportul public pentru oraşele Bucureşti, Ploieşti, Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

Compania susţine că serviciul utilizat pentru obţinerea indicaţiilor de orientare afişează rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie şi cuprinde toate liniile de transport în comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai sau troleibuz.

De asemenea, sunt disponibile informaţii despre staţii şi rute.

Serviciul de Transit este o noua imbunatatire adusă hărţilor Google pentru a le face mai complete, mai corecte şi mai utile pentru românii şi turiştii străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinaţie, se arată într-un comunicat de presă.

"Google Maps îşi propune să ajute utilizatorii să cunoască şi să exploreze locurile în care călătoresc sau locuiesc, oferindu-le mai mult decât simple hărţi geografice.

"Adăugarea de informaţii privind transportul public în Google Maps va face deplasarea în  oraşe mai uşoară şi simplă.

"Localnicii, dar şi vizitatorii şi turiştii, pot obţine informaţii privind mijloacele de transport în comun locale şi pot alege itinerariile dorite direct din Google Maps", a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google România.

Pentru a obţine informaţii despre următorul autobuz sau tramvai, sau indicaţii de orientare către o destinaţie folosind transportul public, urmaţi aceşti trei paşi: deschideţi aplicaţia Google Maps de pe telefonul mobil cu Android sau iPhone; accesaţi secţiunea "Indicaţii de orientare", introduceţi punctul de plecare şi destinaţia; Selectaţi opţiunea "Transport public" (butonul marcat cu imaginea unui autobuz).

Google Maps va afişa rutele disponibile şi itinerariul, cu informaţii despre numărul liniei, timpii de deplasare, poziţionarea staţiilor.


Etichete Google Mapstransport publicorientareindicaţiimaşinăautobuztroleibuztramvaimetrou

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live