Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Eugen Rusu

22 Octombrie 2012
Vizualizari: 1853
Comentează add

Astăzi la Matinal îl cunoaştem pe câştigătorul premiului pentru cel mai bun concept de afacere din Europa, din cadrul concursului de antreprenoriat pentru tineri "Erasmus".

Cel mai bun concept de afacere din Europa, prezentat de un român Cel mai bun concept de afacere din Europa, prezentat de un român - Conține audio

eugen-rusu

Foto: Arhivă.

Aproape în fiecare săptămână primim veşti bune legate de performanţele tinerilor noştri în afara ţării.

Astăzi la Matinal îl cunoaştem pe câştigătorul premiului pentru cel mai bun concept de afacere din Europa, din cadrul concursului de antreprenoriat pt tineri "Erasmus".

La această competiţie, organizată de Comisia Europeană, s-au înscris 2.600 de persoane, iar Marius Dan Croitoru (27 ani) a fost ales câştigător la una dintre cele 4 secţiuni şi premiat cu 3000 de euro.

Ideea lui este şi o veste bună pentru angajatori! În viitorul apropiat ar putea fi disponibil CV-ul electronic care nu poate conţine informaţii false.

Marius Dan Croitoru este abolvent al Şcolii Naţionale de Studii politice şi administraive (SNSPA), iar în prezent urmează un stagiu în programul Erasmus pt tineri antreprenori în Slovenia.

Mai multe despre el, aflăm de la câştigătorul concursului internaţional Erasmus - Marius Dan Croitoru, într-un  interviu acordat Ancai Baloc.


Etichete ErasmusComisia EuropeanăMarius Dan CroitoruconceptafacereEuropa

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live