Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN (R) Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

5 Martie 2018
Vizualizari: 2027
Comentează add

În deschiderea Salonului Auto de la Geneva, s-a acordat trofeul Car of the Year 2018 pentru Europa modelului Volvo XC40.

Volvo XC40 este Maşina Anului 2018 în Europa

bogdan-predescu

  Foto: comunicat presa Volvo Romania

A fost o finală echilibrată cu şapte modele selectate dintr-o lista extinsă de 37 de maşini. Cele şapte finaliste: Alfa Romeo Stelvio, Audi A8, BMW seria 5, Citroen C3 Aircross, Kia Stinger, Seat Ibiza și Volvo XC40, au avut parte de o ultimă sesiune de teste pe drumurile din jurul localității Mortefontaine (FRA). Acolo echipele celor șapte producători au avut posibilitatea să vină să explice și să detalieze punctele forte și avantajele produselor lor. 

 
 
Cei 60 de membri ai juriului din 23 de țări europene au analizat și au decis câștigătorul unic. Fiecare jurat a alocat 25 de puncte pentru cel puțin cinci candidați și a oferit, de asemenea, o explicație scrisă a deciziei sale, care va fi prezentată în grila de vot. 
 
 
În urma votului din acest an Volvo XC40 a ocupat primul loc cu 325 de puncte, secondat în clasament de Seat Ibiza, BMW seria 5 şi Kia Stinger. 
 
 
Vă reamintim că trofeul anului 2017 în competiția Car of the Year – Mașina Anului / în Europa, a fost câștigat de SUV-ul francezilor de la Peugeot – 3008. 

Etichete Maşina LuniiCOTY 2018Volvo XC40premiuSeat IbizaBMW seria 5Kia Stinger

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live