Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Miercuri, 25 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andra Gherega

24 Aprilie 2018
Vizualizari: 3098
Comentează add

Ozonoterapia este recomandată în cazul femeilor care trec de 45 de ani și încep sa se confrunte cu efectele generate de premenopauză.

Ozonoterapia și analiza tisulară, remedii pentru menopauză Ozonoterapia și analiza tisulară, remedii pentru menopauză - Conține audio

andra-gherega

Medicul Ștefan Tiron, alături de realizatoarea Serviciului de noapte, Maria Țoghină

Femeile care trec de vârsta de 45 - 50 de ani se confruntă cu schimbările hormonale și îmbătrânirea organismului, efecte ale premenopauzei sau chiar ale menopauzei.

In aceasta perioada, scade nivelul estrogenilor, apar schimbari de dispozitie, tulburari de somn și cel mai important, apare osteoporoza.

Osteoporoza, „boala tăcută”

Osteoporoza este adesea numită „boala tăcută”, deoarece pierderea de masă osoasă apare inițial fără simptome.

Persoanele afectate adesea nu știu că au osteoporoză până oasele lor nu devin atât de slabe încât se fracturează brusc, producând o fractură sau o tasare vertebrală neașteptată.

Tasarea vertebrală poate fi simțită sau văzută inițial sub formă de dureri severe de spate, pierdere de înălțime, sau deformări ale coloanei vertebrale, cum ar fi postura aplecată.

Osteoporoza poate fi tratata cu success cu ozonoterapie

Ozonoterapia este un tratament revoluţionar, cunoscut pentru  efectele de vindecare a  numeroase boli precum afecţiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire şi tratarea afecţiunilor stomatologice, fiind folosită cu succes de câţiva ani şi în România.

Ozonoterapia este recomandata si in cazul femeilor care trec de 45 de ani si incep sa se confrunte cu efectele generate de pre menopauza.

Doctorul spercialist ortoped, Ştefan Tiron, cel care a implementat pentru prima dată terapia cu ozon în România a declarat in cadrul emisiuii Serviciul de noapte cu Maria Toghina ca prevenierea efectelor menopauzei este extrem de importanta.

Tiron - analiza tisulara

Pe linga ozonoterapie, medicul recomanda si analiza tisulara - a firului de par.

Este una dintre cele mai mai moderne, complete si neinvazive metode de laborator pentru evaluarea starii de sanatate a unui.

In dialogul cu Maria Toghina in cadrul emisiunii Serviciul de nopate de la Radio Romania Actualitati, doctorul Stefan Tiron a mai spus ca analiza minerala tisulara se realizeaza prin taierea a trei centimetri de la baza firului de par si prin aceasta metoda specialistii afla nivelul metabolic, nivelul de stres si inclusiv nivelul de intoxicatie al organismului.

Medicul Stefan Tiron spune ca toate femeile care trec de vârsta de 50 de ani au un grad mai mare sau mai mic de osteoporoza si este important sa discute tot timpul cu medicul specialist.

Cele mai importante analize pentru femeile aflate la premenopauza sau la menopauza sunt cele care indica nivelul de minerale din organism, pentru ca astfel se descopera din timp anumite afectiuni si pot fi tratate mult mai usor.

“Automedicatia nu este indicata in aceasta problema”, mai avertizeaza medicul Stefan Tiron.

VIDEO INTEGRAL Emisiunea Serviciul de noapte realizată de Maria Țoghină, editia din 23/24 aprilie 2018.


Etichete osteoporozăanaliza tisularăȘtefan TitonServiciul de noapteMaria Țoghinozonoterapie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live