Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

5 Mai 2017
Vizualizari: 1926
Comentează add

Oferta Duster include în premieră o versiune cu cutie de viteze automată EDC, iar seria limitată Explorer va fi disponibilă pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy şi Duster.

Dacia propune versiunea Duster EDS şi seria limitată Explorer

bogdan-predescu

Foto: Comunicat Presa Dacia

 Pentru prima oară, Dacia include în oferta modelului Duster o cutie de viteze automată. Disponibilă pe motorizarea 1.5 dCI 109 CP asociată cu sistemul Stop & Start, noua cutie de viteze automată EDC (Efficient Dual Clutch) cu dublu ambreiaj și 6 trepte reprezintă o adevărată revoluție față de cutiile automate tradiționale. Astfel, transmisia EDC îmbină robustețea și costurile reduse de utilizare specifice unei cutii manuale cu reactivitatea și caracterul practic al unei cutii automate.

Tehnologia utilizată garantează o bună reactivitate, acționând alternativ sistemele de ambreiaj corespunzătoare treptelor pare și impare. Datorită intervalului scurt de acționare a ambreiajului, cuplul este transmis fără întrerupere, ceea ce asigură o schimbare a vitezelor excelentă și un confort deosebit pentru șofer.

 
Totodată gama Dacia se extinde în această primăvară cu o nouă serie limitată transversală. Intitulată „Explorer”, aceasta este disponibilă pe modelele Sandero, Logan MCV, Dokker, Lodgy și Duster. La exterior, gama Explorer se remarcă prin noile nuanțe propuse: Gris Islande și Orange Ocre (aceasta din urmă disponibilă doar pe modelul Sandero) dar și prin jantele specifice, de 16”.
 
 
Interiorul beneficiază, la rândul său, de o serie de elemente menite să dea un plus de personalitate noii serii limitate. Clienții vor remarca, fără îndoială, conturul in culoarea cuprului al consolei centrale și al aeratoarelor, dar și tapițeria specifică și noile covorașe din material textil. Toate modelele Explorer dispun de sistemul Media Nav cu ecran de 7”.
 
 
Atât modelul Duster 4x2 EDC, cât și noua serie limitată Explorer pot fi comandate în întreaga rețea Dacia începând de vineri, 5 Mai 2017.

Etichete Maşina LuniiDaciaDustercutie automataserie limitataExplorer

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live