Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Mai 2015
Vizualizari: 1974
Comentează add

Guvernul american a finanţat cu 800 de mii de dolari proiectul Centrului de inovare în domeniul securităţii cibernetice de la Bucureşti.

Centru de Inovare în Securitate Cibernetică, inaugurat

radiojurnal

Foto: Arhivă.  

În România a fost inaugurat astăzi un Centru de Inovare în Securitate Cibernetică - în a treia şi ultima zi a summit-ului regional în domeniul securităţii cibernetice. 

Este un proiect pilot realizat cu sprijin american. 
 
Acest centru va deveni un punct regional pentru inovaţie în domeniu, a spus adjunctul secretarului pentru comerţ din cadrul Departamentului Comerţului din Statele Unite, Bruce Andrew.  
 
"Acest centru va face multe lucruri noi: va pregăti personal, va testa noi tehnologii, va simula atacuri cibernetice, vor avea loc discuţii nu doar între guverne ci între guverne şi companii, ONG-uri, toate vor lucra împreună. Această colaborare va reflecta tipul de parteneriat pe care ni-l dorim. Sper că vom vedea multe alte astfel de colaborări ca urmare a summitului pe care noi l-am avut săptămâna aceasta. Sper că vom avea şi alte parteneriate şi rezultate tangibile", a spus Bruce Andrew. 
 
Guvernul american a finanţat cu 800 de mii de dolari proiectul Centrului de inovare în domeniul securităţii cibernetice de la Bucureşti. 
Grantul a fost acordat Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - instituţie care va asigura cadrul organizatoric şi resursele umane.

Etichete Centru de Inovare în Securitate CiberneticăinauguratGuvernul american a finanţat800 de mii de dolariadjunctul secretarului pentru comerţ din cadrul Departamentului Comerţului din Statele UniteBruce Andrew

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live