Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radio România Actualităţi

11 Februarie 2020
Vizualizari: 2480
Comentează add

Invitat la Apel matinal, Cătălin Chirca, purtătorul de cuvânt al STS.

Apel matinal: 11 februarie - Ziua Europeană a numărului de urgenţă 112 Apel matinal: 11 februarie - Ziua Europeană a numărului de urgenţă 112 - Conține audio

radio-romania-actualitati

11 februarie este Ziua Europeană a numărului de urgenţă 112. În România, sistemul naţional unic pentru apeluri de urgenţă, administrat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, a fost introdus în anul 2004.

"Aniversăm 16 de ani de la înfiinţarea Seriviciului 112 în România. 16 ani de când milioane de cetăţeni sună la un singur număr atunci când au nevoie de ajutor. Mereu le răspund operatorii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, care, anul trecut, au preluat peste 11 milioane de apeluri. Sună la 112 doar când ai o adevărată urgenţă. Echipajele ajung la repede la tine dacă ai instalată pe telefon aplicaţia Apel 112". 

Operatorii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale preiau apelurile de la cetăţeni, realizează un interviu primar, indexează cazul în funcţie de tipologie şi îl transferă către dispecerii agenţii lor de intervenţie responsabile, adică Pompieri, Ambulanţă sau Poliţie.

Despre importanţa numărului unic de urgenţă, despre cazuri, dezvoltarea sistemului şi despre cât de rău pot face apelurile false, în rubrica "Apel Matinal", la ora 8:30, cu purtătorul de cuvânt al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, maiorul Cătălin Chirca.

Invitat la Apel matinal, Cătălin Chirca, purtătorul de cuvânt al STS.

AUDIO: Apel matinal.


Etichete exclusiv radioapel matinalstsCătălin Chircapurtătorul de cuvânt al STS112Operatorii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live