Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 03 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Noiembrie 2019
Vizualizari: 902
Comentează add

Subvenţia pentru energie termică destinată populaţiei nu va fi eliminată complet, a dat asigurări ministrul economiei, Virgil Popescu.

Subvenţia pentru energie termică destinată populaţiei

florin-lepadatu

 Foto: Arhiva/ bucurestifm.ro

Subvenţia pentru energie termică destinată populaţiei nu va fi eliminată complet, a dat asigurări ministrul economiei, Virgil Popescu.

El spune că doar cei care au nevoie vor beneficia de acest sprijin financiar, în condiţiile în care România se află deja în atenţia Comisiei Europene pentru că nu a identificat persoanele vulnerabile.

Virgil Popescu: "Nu este vorba de o eliminare a subvenţiilor, este vorba ca să definim acel consumator vulnerabil să definim acei oameni care vor primi subvenţia.

Nu se pune problema tăierii subvenţiilor, se pune problema ca subvenţia să se ducă exact către cei care au nevoie.

Trebuie să îi ştim.

Şi asta nu se poate face decât în colaborare cu Ministerul Muncii, cu Ministerul Dezvoltării şi cu primăriile, cu unităţile administrativ-teritoriale.

Şi, practic, se va ajunge la o nouă schemă de ajutor, în aşa fel încât nu se va mai da subvenţie pe gicacalorie pentru toată lumea, ci se va da subvenţie pentru acele persoane, dacă sunt 18, dacă sunt 20, dacă sunt 30%, lor li se va da."


Etichete RADETcăldură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live