Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

8 Octombrie 2019
Vizualizari: 3640
Comentează add

Sfârşitul acestei săptămâni şi primele zile din săptămâna viitoare vor aduce maxime caracteristice unei zile de vară.

Se prognozează o lună octombrie plăcută...

florin-lepadatu

 Foto: Gina Poenaru.

Sfârşitul acestei săptămâni şi primele zile din săptămâna viitoare vor aduce maxime caracteristice unei zile de vară, cu valori de 25 - 26 de grade Celsius, iar deficitul de precipitaţii va accentua seceta pedologică, la nivelul teritoriului agricol, a declarat, marţi, într-o dezbatere de specialitate, Elena Mateescu, director general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, potrivit Agerpres.

Cât priveşte prognoza pe următoarele patru săptămâni, Elena Mateescu menţionat că estimările relevă faptul că vremea se va încălzi, iar deficitul de precipitaţii va fi prezent în mai multe zone din ţară.

"Până la finele lunii octombrie şi începutul lunii noiembrie, estimările arată că, în săptămâna 7 - 14 octombrie, vom avea abateri termice uşoare pozitive, în special în partea sudică a ţării.

Din păcate, deficitul de precipitaţii va fi, în continuare, prezent.

Pentru săptămâna 14 - 21 octombrie observăm o săptămână mai caldă decât în mod obişnuit, cu cele mai mari abateri, de această dată, în zona de sud, sud-est şi est a ţării şi cu cantităţi deficitare de precipitaţii, din nou, în special în partea de vest.

Această tendinţă de păstrează şi pentru săptămâna 21 - 28 octombrie şi, nu în ultimul rând, pentru perioada 28 octombrie - 4 noiembrie", a precizat Elena Mateescu. 


Etichete Vremeelevi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live