Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

14 Martie 2019
Vizualizari: 820
Comentează add

Școlile din județul Olt, care nu sunt racordate la rețeua de alimentare cu apă, sunt obligate să le asigure elevilor recipiente pe care să le poată folosi pentru spălatul mâinilor.

Școli fără apă curentă

laura-stoican-olt

 

Școlile din județul Olt, care nu sunt racordate la rețeua de alimentare cu apă, sunt obligate de DSP Olt să le asigure elevilor recipiente pe care să le poată folosi pentru spălatul mâinilor, înainte de gustare sau după folosirea toaletei.

Medicii de la DSP Olt spun că este vorba de o recomandare cu caracter permanent, transmisă școlilor după un control efectuat în vacanța intersemestrială a elevilor. Printre recomandările permanente, făcute de DSP Olt pentru toate unitățile școlare, se numără asigurarea amenajării de surse proprii de apă în mediul rural și controlate periodic din punct de vedere al potabilității și de rețele de distribuție a apei în unitatea respectivă.

În mod excepțional și până la realizarea unor astfel de rețele se vor monta recipiente care să asigure minimum trei-patru litri per elev pe tură, pentru spălatul mâinilor, înainte de servirea gustării și după folosirea grupurilor sanitare.

Aprovizionarea ritmică și în cantități suficiente cu materiale și substanțe de curățenie, precum și cu substanțe dezinfectante pentru igienizarea curentă zilnică.


Etichete apăşcolieducaţieelevicopiiigienă,sănătatecanalizare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live