Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nucu Jalea

16 Iulie 2015
Vizualizari: 1042
Comentează add

Preşedintele intermar al PSD, Rovana Plumb, le-a cerut astăzi partidelor parlamerntare de opoziţie să susţină promulgarea rapidă a Codului Fiscal şi de Procedură Fiscală.

Rovana Plumb cere opoziţiei să susţină promulgarea Codului Fiscal

nucu-jalea

Rovana Plumb. Foto: facebook.com/rovanaplumb.

Preşedintele intermar al Partidului Social Democrat, Rovana Plumb, le-a cerut astăzi partidelor parlamerntare de opoziţie să susţină promulgarea rapidă a Codurilor Fiscal şi de Procedură Fiscală.

Într-o scrisoare deschisă adresată liderilor acestor formaţiuni, Rovana Plumb a precizat că actele normative au trecut printr-un proces riguros de consultări şi dezbateri publice, au fost adoptate de Parlament cu o largă susţinere, iar, în prezent, se află pe masa preşedintelui Klaus Iohannis, pentru promulgare.

Prim-vicepreşedintele liberal, Cătălin Predoiu, a declarat că partidul său susţine adoptarea noului Cod Fiscal, dar consideră că trebuie făcute şi alte reforme înaintea relaxării fiscale.

"Nu poţi să procedezi la relaxare fiscală dacă nu reduci evaziunea fiscală, dacă nu creşti veniturile bugetare, dacă nu faci reforma companiilor de stat, dacă nu reiei investiţiile publice. Absenţa unei guvernări la nivelul cabinetului Ponta poate compromite orice măsură care, în principiu, este pozitivă", a spus Cătălin Predoiu

El i-a cerut, din nou, demisia premierului Victor Ponta, pe motiv că nu a găsit finanţare pentru acoperirea pierderilor de la buget pe care le va produce noul Cod Fiscal. 


Etichete Rovana PlumbPSDCodul Fiscal şi de Procedură FiscalăpromulgareopoziţieCătălin PredoiuPNLVictor Ponta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live