Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Dinu

18 Octombrie 2016
Vizualizari: 554
Comentează add

PNL a "reafirmat determinarea de a respecta principiile de stabilitate economică, bugetară şi financiară"; PSD a abordat "absorbţia fondurilor europene şi sistemul bancar".

PSD şi PNL discută cu reprezentanţii FMI

petruta-dinu

 Foto: Arhivă.

Conducerea PNL a avut o întâlnire cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional în cadrul căreia s-a reafirmat  determinarea României de a respecta principiile de stabilitate economică, bugetară şi financiară. Vicepreşedintele partidului, Raluca Turcan, a precizat că liberalii le-au prezentat experţilor internaţionali şi programul de guvernare pregătit de PNL.  

"Am prezentat liniile mari din programul de guvernare, proiecţiile noastre pe următorii patru ani şi din perspectiva noastră România va merge întrutotul în parteneriat cu instituţiile financiare şi cu entităţile care ne sunt partenere în demersul nostru de stabilizare economică", a declarat vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan.

Şi conducerea PSD a discutat cu delegaţia FMI despre programul economic pe care social-democraţii îl susţin pentru perioada următore: absorbţia fondurilor europene, creşterea economică şi sistemul bancar sunt alte teme abordate în cadrul discuţiilor de astăzi, după cum preciza preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

 "Noi ne-am spus care sunt punctele noastre de vedere, am prezentat cum vedem noi evoluţia economiei româneşti în următorii ani, care este părerea noastră despre nivelul scăzut, zero de fapt, de absorbţie a fondurilor europene, de asemenea despre cursul de schimb leu/euro", a precizat Liviu Dragnea.


Etichete Raluca TurcanguvernareFMIstabilitateeconomiepoliticăPSDLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live