Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ - continuare Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Bogdan Predescu

24 Octombrie 2014
Vizualizari: 1121
Comentează add

Mai mult spaţiu expoziţional la dispoziţia publicului în cadrul Salonului Auto Bucuresti şi Accesorii 2014, acesta a fost mesajul transmis la deschiderea evenimentului.

Numeroase mărci participă la Salonul Auto Bucureşti

bogdan-predescu

Model electric. Foto: Bogdan Predescu 

Mai mult spaţiu expoziţional la dispoziţia publicului în cadrul Salonului Auto Bucuresti şi Accesorii 2014, acesta a fost mesajul transmis joi odată cu deschiderea oficială a evenimentului.

După prima impresie putem să spunem şi că sunt mai multe maşini expuse, cel puţin în pavilionul central dedicat autoturismelor.

Lista companiilor participante include numeroase mărci precum BMW, Citroen, Ford, Hyundai, Honda, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot sau Suzuki, modele aduse de dealerii care le au în grijă.

Este multă agitaţie şi în Pavilionul destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto şi societăţilor de leasing şi asigurări, acolo unde puteţi descoperi cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.

De asemenea, pe tot parcursul evenimentului există promisiuni că vor avea loc demonstraţii tehnice şi teste puse la dispoziţie de prestigioase firme din acest domeniu.

Model electric. Foto: Bogdan Predescu

Istoricul acestui Salon Auto de la Bucureşti consemnează primele ediţii între anii 1993 – 1996.

Din 1997, începe să se organizeze odată la doi ani, până în 2007 inclusiv, Salonul Internaţional Auto Bucureşti, iar apoi după o pauză până în 2011 a revenit în calendarul anual salonul de la Bucureşti în ediţie naţională, la Romaero Băneasa.

Şi cum în prezent tendinţa pieţei auto este spre modele electrice, am descoperit şi la salonul nostru modelul KIA Soul EV, un interesant vehicul electric care se potriveşte perfect transportului în oraş, datorită autonomiei de condus, interiorului spaţios şi unui portbagaj generos … mai rămâne doar să ai unde să îl bagi în priză.  


Etichete Salonul Auto Bucureştimaşinimodelepiese autoechipamentemaşină electricăpriză

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live