Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radiojurnal

11 August 2014
Vizualizari: 1286
Comentează add

Păstrarea identităţii naţionale a românilor din diaspora reprezintă o prioritate pentru Guvern, a spus la Radio România Actualități ministrul delegat Bogdan Stanoevici.

Nouă ediție a Universităţii de Vară a românilor de pretutindeni Nouă ediție a Universităţii de Vară a românilor de pretutindeni - Conține audio

radiojurnal

Foto: Arhivă Agerpres.

La Izvorul Mureşului, în judeţul Harghita, se deschide luni cea de-a XII-a ediţie a Universităţii de Vară a românilor de pretutindeni.

Cei peste o sută de studenţi, profesori şi reprezentanţi ai comunităţilor româneşti din ţară şi din străinătate vor participa la dezbateri pe marginea riscului deznaţionalizării, dar şi a autonomiei teritoriale pe criterii etnice a aşa-numitului Ţinut Secuiesc.

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni din cadrul Ministerului de Externe, Bogdan Stanoevici, a precizat la rubrica Apel Matinal de la Radio România Actualităţi că păstrarea identităţii naţionale a românilor din diaspora reprezintă o prioritate pentru Guvernul de la Bucureşti.

Audio: Apel matinal.


Etichete exclusiv radioapel matinalromâniIzvorul MureșuluiHarghitaedițieUniversitatea de vară a românilor de pretutindenicomunitățiminoritateȚinut secuiescMAEBogdan StanoevicidiasporaRRAguvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live