Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Luminiţa Voinea

13 Septembrie 2020
Vizualizari: 421
Comentează add

“Mentorat pentru succes” este un program de dezvoltare interpersonală și profesională adresat profesioniștilor români din Milano și elevilor români de liceu din România și Italia.

Mentorat pentru succes - sprijin pentru elevi din România și Italia Mentorat pentru succes - sprijin pentru elevi din România și Italia - Conține audio

luminita-voinea

14 mentori, profesioniști români voluntari din cadrul comunității GRASP Milano și 14 elevi de liceu români, 9 de la Colegiul Economic din Buzău și 5 din zona Milano au participat la prima ediție a programului  “Mentorat pentru succes”, organizat de GRASP – Global Romanian Society of Young Professionals la Milano.

Practic, elevii sunt îndrumați cum sa își aleagă viitoarea meserie, ce studii să urmeze adaptate profilului lor și cum să își descopere  drumul în viata.  Pe scurt, cum să pornească cu dreptul în viață.

Transferul de cunoștințe și experiențe ajută la crearea unei conexiuni între tinerii profesioniști și elevi și este o ocazie excelentă pentru aceștia din urmă de a-și forma o atitudine încrezătoare față de viitorul lor profesional.

Programul s-a desfășurat în 2020, din februarie până în mai și pe parcursul celor patru luni, mentorii și elevii mentorați au avut discuții online pe subiecte, precum aspirațiile și pasiunile elevului, alegerea universității, studiul la o universitate de profil din România și/sau din străinătate, construirea unei cariere de succes și au luat parte la o serie de ateliere de dezvoltare personală și profesională organizate de echipa GRASP Milano.

Amalia Bojescu vine cu toate detaliile proiectului, în reportajul difuzat în emisiunea ȚRomânii de pretutindeniȚ, ediția din 12 septembrie 2020.

Audio: Programul  “Mentorat pentru succes”, organizat de GRASP – Global Romanian Society of Young Professionals la Milano.


Etichete Mentorat pentru succesGRASPGlobal Romanian Society of Young Professionalsdiasporaromânicomunitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live