Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

20 Mai 2018
Vizualizari: 1376
Comentează add

Francezii de la Citroen au prezentat şi în România noul model C4 Cactus care a devenit acum un hatchback compact pregătit să se lupte în clasa C cu Ford Focus sau Renault Megane.

Lansare în România - noul Citroen C4 Cactus

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

Planul constructorului francez este de a completa gama de modele pe segmentele mai căutate în piaţă, astfel că Citroen a introdus în segmentul B noul C3 şi a venit apoi cu C3 Aircross pentru categoria SUV-urilor de segment B. În prezent este lansat pe piaţă noul C4 Cactus pentru segmentul C, iar spre sfârşitul acestui an este aşteptat să apară şi SUV-ul de segment C – Citroen C5 Aircross, după lansarea oficială în Europa. 

 

 

Noul C4 Cactus a fost îmbunătăţit substanțial, adoptând codurile clasice ale segmentului în ceea ce privește tehnologia și motorizările. Prin acest model francezii transformă C4 Cactus în primul model din Europa care este dotat cu suspensia cu Amortizoare Hidraulice Progresive. Şi tot ca premieră mondială pe această nouă maşină descoperim şi scaunele Advanced Comfort. 
 
 
Noul model Citroen C4 Cactus oferă 31 de posibilități de personalizare exterioară cu 9 culori de caroserie și 4 Pachete de Culori, care includ nuanţe rafinate, ce permit clienților să-şi personalizeze mașina. 
 
 
Noul model beneficiază de motorizări care asigură o performanţă superioară, adaptată pentru un condus în mediul urban, deplasări de weekend sau destinaţii mai îndepărtate. Noul C4 Cactus este dotat cu motor PureTech de 3 cilindri pe benzină care a fost premiat până acum cu titlul International Engine of the Year în 2015, 2016 şi 2017 pentru versiunile PureTech 110 şi PureTech 130, dar şi cu motoare diesel BlueHDi. 
 

Etichete Mașina Luniimodel nouCitroenC4 Cactushatchbackclasa Ccompacta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live