Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 20 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

16 Aprilie 2019
Vizualizari: 382
Comentează add

Investigaţie privind relaţia Deutsche Bank cu preşedintele Donald Trump

doina-saiciuc

 Donald Trump. Foto: Arhivă.

În Statele Unite, comitetele pentru informaţii şi servicii financiare din Camera Reprezentanţilor au trimis o citaţie către Deutsche Bank de la care vor informaţii despre împrumuturile acordate de aceasta lui Donald Trump şi companiei sale.

Citaţia trimistă ieri Deutsche Bank reprezintă cea mai recentă încercare a democraţilor din Congres de a obţine informaţiile.

Cele două comitete ale Camerei Reprezentanţilor conduc o investigaţie comună privind relaţia Deutsche Bank cu Donald Trump. Deutsche Bank a fost una dintre puţinele bănci care a continuat să împrumute bani organizaţiei Trump după ce în anii '90 mai multe cazinouri ale acesteia au declarat faliment, ajugând la creanţe evaluate astăzi la 330 de milioane de dolari.

O purtătoare de cuvânt a acesteia a arătat că banca este angajată într-un dialog productiv cu Congresul.

Emiţând citaţia, cele două comitete ale Camerei Reprezentanţilor încearcă să obţină informaţii legate de afacerile pe care banca le-a făcut cu bănci suspectate de a spăla bani murdari din Rusia şi ţări est-europene.

În ce priveşte Deutsche Bank citaţia a fost luni de zile subiectul negocierilor dintre cele două comitete ale Camerei şi avocaţii băncii.


Etichete Donald TrumpDeutsche Bankinvestigatie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live