Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radio România Actualităţi

4 Mai 2015
Vizualizari: 1451
Comentează add

Ce înseamnă pentru asigurați constituirea unui corp de experți în domeniu, am discutat la Apel matinal, cu analistul economic Radu Soviani.

Înființarea Experților Auto Independenți: păreri pro și contra Înființarea Experților Auto Independenți: păreri pro și contra - Conține audio

radio-romania-actualitati

Foto: Arhivă.

Asociația Societăților de Servicii Auto Independente susține că sistemul de evaluare a daunelor prin intermediul Corpului Experților și Evaluatorilor Tehnici din România (CEETAR) ar putea rezolva peste 70% dintre problemele cu care se confruntă în prezent păgubiții RCA sau asigurații CASCO abuzați de către societățile de asigurări.

Asociația susține constituirea acestui corp de experți, considerând că este un proiect care ar putea reforma întreaga piață românească de asigurări, dat fiind că se bazează pe un sistem care funcționează de ani de zile și cu mare succes pe piețele de asigurări mature.

Pe de alta parte, societatile de asigurari nu sustin constituirea unui corp de experti.

Ce inseamna, insa, pentru asigurati, constituirea unui corp de experti in domeniu, vorbim acum, la Apel matinal, cu analistul economic Radu Soviani. Realizator Adrian Soare.

Audio: Apel matinal.


Etichete exclusiv radioapel matinalAsociația Societăților de Servicii Auto Independenteevaluarea daunelorCEETARpagubitiRCAasigurati CASCOanalistRadu Soviani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live