Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Simona Şerbănescu

1 Octombrie 2014
Vizualizari: 1180
Comentează add

Studenții nu plătesc studiile, ci prestigiul facultăților, a declarat la Apel matinal președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, Cristian Popescu.

Diferențele dintre taxele universitare, "fără justificare" Diferențele dintre taxele universitare, "fără justificare" - Conține audio

simona-serbanescu

Foto: captură youtube.com 

Una din patru universități a majorat taxele de școlarizare, în ultimul an, în condițiile în care, în ultimii trei ani acestea au crescut în 81% dintre instituțiile de învățământ superior, se arată într-un studiu realizat de Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Potrivit acestor date, există diferențe majore între taxele universităților la programe de studiu similare, iar multe dintre acestea nu au nicio justificare.

Cât ajunge să coste un an universitar ne spune președintele ANOSR, Cristian Popescu, invitatul Apelului matinal de astăzi.

"Cele mai mari diferențe se înregistrează la facultățile de medicină, drept, psihologie, automatică și calculatoare", spune Cristian Popescu.

Audio:  Apel matinal


Etichete exclusiv radiouniversitățistudențitaxeșcolarizareînvățământANOSRCristian Popescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live