Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

13 Ianuarie 2017
Vizualizari: 941
Comentează add

Navetiştii şi elevii sunt transportaţi dimineaţa la Galaţi şi seara înapoi acasă cu un împingător special care poate circula în condiţii de siguranţă pe Dunăre.

Circulaţia bacurilor peste Dunăre la Galaţi a fost suspendată

maria-mandita-galati

Foto: navrom.ro/grupul_bac.

La Galaţi, se circulă pe toate drumurile naţionale în condiţii de iarnă şi doar trei drumuri judeţene mai sunt blocate. Sloiurile de gheaţă formate pe Dunăre au dus la suspendarea curselor obişnuite cu bacurile.  

Drumul judeţean Iveşti - Călmăţui este blocat de zăpadă în timp ce drumarii lucrează de câteva zile pentru deblocarea altor două drumuri judeţene pe segmentele cuprinse între localităţile Roşcani-Oancea şi Umbrăreşti-Cudalbi.  

De asemenea, din cauza gerului sunt anulate trenurile Galaţi-Mărăşeşti şi retur şi Mărăşeşti-Tecuci.

Cea mai grea situaţie este însă pe Dunăre, unde gheaţa groasă, formată la malul localitaţii tulcene I.C. Brătianu nu mai permite bacurilor să andocheze în condiţii de siguranţă.

De aceea s-a luat decizia ca navetiştii şi elevii de pe malul tulcean să fie transportaţi dimineaţa la Galaţi şi seara înapoi acasă cu un împingător special care poate circula în condiţii de siguranţă pe Dunăre, dar care nu are capacitatea de a transporta în siguranţă şi autovehiculele.


Etichete CălmăţuiGalaţibaceleviîmpingătorgheaţă la malbacul mare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live