Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Simona Şerbănescu

15 Iulie 2014
Vizualizari: 2011
Comentează add

Directorul Institutului de Fizică şi Inginerie Nucleară de la Măgurele, Nicolae Zamfir, a spus că 40 de cercetători au fost angajaţi deja în proiectul laser-ului de la Măgurele.

Cercetătorii sunt atraşi la Măgurele cu salarii de 1.000 de euro Cercetătorii sunt atraşi la Măgurele cu salarii de 1.000 de euro - Conține audio

simona-serbanescu

40 de cercetători s-au angajat, până în acest moment, la cel mai important proiect de cercetare din România - laserul de la Magurele.

Cercetători ştiinţifici seniori sau juniori, asistenţi post-doctorali de cercetare, ingineri şi tehnicieni- pot aplica pentru angajare in cadrul proiectului care urmează să ajungă la peste 200 de angajaţi în 2018.

Directorul Institutului de Fizică şi Inginerie Nucleară de la Măgurele, Nicolae Zamfir, a vorbit la Apel Matinal despre stadiul actual şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care aplică pentru un post în cadrul proiectului.

Audio: Înregistrarea interviului cu directorul Institutului de Fizică şi Inginerie Nucleară de la Măgurele, Nicolae Zamfir


Etichete Apel MatinallaserproiectMăgurelecercetătoriNicolae Zamfirfizicănucleară

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live