Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Elena Marinescu

28 Aprilie 2015
Vizualizari: 3221
Comentează add

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, a spus la Apel matinal că aproape 500.000 de carduri de sănătate au rămas nedistribuite.

Cardurile de sănătate încă nedistribuite, la medicul de familie sau CAS Cardurile de sănătate încă nedistribuite, la medicul de familie sau CAS - Conține audio

elena-marinescu-

Specimen de card de sănătate. Foto: Arhivă.  

De la 1 mai nu vom mai putea beneficia gratuit de serviciile medicale decontate de Casă de Sănătate decât cu cardul de sănătate.

Multe dintre unităţile medicale din ţară nu sunt însă deloc pregătite pentru acest moment, până la care mai este mai puţin de o săptămână.

În unele clinici şi spitale fie softul nu a fost instalat, fie personalul nu a fost încă instruit.

Care este situaţia la ora actuală ne-a spus la Apel Matinal, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea.

"La nivel naţional au rămas aproxiumativ 500.000 de carduri de sănătate nedistribuite. Ele se găsesc la Casa de Asigurări de Sănătate şi la medicul de familie", a spus Vasile Ciurchea.

Audio: Apel matinal 


Etichete exclusiv radiocardul de sănătatepreşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate Vasile Ciurcheacarduri nedistribuiteApel matinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live