Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Elena Marinescu

5 Martie 2015
Vizualizari: 1625
Comentează add

Mecanismul de tarifare a transportului şi a distribuţiei de energie electrică, diferenţiat pe zone geografice, afectează concurenţa, spune preşedintele CC, Bogdan Chiriţoiu.

Avertismentul Consiliului Concurenţei privind energia electrică Avertismentul Consiliului Concurenţei privind energia electrică - Conține audio

elena-marinescu-

Foto: Arhivă.

Actualul mecanism de tarifare a transportului şi a distribuţiei de energie electrică, diferenţiat pe zone geografice, afectează concurenţa, este avertismentul lansat de Consiliul Concurenţei.

Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, susţine că mecanismul nu aduce beneficii consumatorilor şi existenţa sa nu este justificată de siguranţa sistemului energetic naţional.

Avertismentul lansat de Consiliului Concurenţei vine în urma unui amplu studiu privind evoluţiile de pe piaţa energiei din România.

Care sunt recomandările şi măsurile luate pentru a proteja consumatorii şi pentru asigurarea transparenţei în acest sector ne-a spus invitatul dimineţii la Apel matinal, preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. 

Audio: Apel matinal


Etichete exclusiv radioenergiereglementareliberlizarepiaţătarifeconcurenţăproducătoridistribuitoriConsiliul ConcurenţeiBogdan ChiriţoiuApel matinal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live