Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (partide politice) Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

28 Ianuarie 2016
Vizualizari: 791
Comentează add

Peste 100 de poliţişti pun în aplicare 40 de mandate de percheziţie şi 20 de mandate de aducere în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală.

40 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

daniela-manuta

Foto: Arhivă.

Peste 100 de poliţişti bucuresteni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 40 de mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov şi 20 de mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, persoanele vizate sunt bănuite ca s-au sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale atât prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale şi bunurile din patrimoniu, în scopul împiedicării verificărilor financiare, fiscale sau vamale cât şi prin evidenţierea în actele contabile a unor cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, activitate ilicită desfăşurată în domeniul comerţului cu autoturisme.

Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat la suma de 1.400.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Sectorului 2.

Percheziţii şi în Gorj, Vâlcea şi Mureş

Tot astăzi, polițiștii din Gorj efectuează 21 de percheziţii domiciliare, la mai multe persoane bănuite de furturi din locuinţe.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, percheziţiile au loc în judeţele Gorj, Vâlcea şi Mureş.

Sunt vizate persoane bănuite că ar fi comis mai multe furturi pe raza judeţului Gorj.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2015 - ianuarie 2016, cei în cauză ar fi comis şase furturi din locuinţe aflate pe raza municipiului Târgu Jiu şi a localităţilor învecinate.Prejudiciul cauzat prin această activitate infracţională este de aproximativ 250.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
 


Etichete perchezițiiBucureștiIlfovprejudiciumandate de aducereevaziune fiscală

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live