Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Mai 2020
Vizualizari: 263
Comentează add

"Voi coborî în bernă steagurile de pe clădirile federale şi monumentele naţionale în următoarele trei zile în memoria americanilor pe care i-am pierdut din cauza coronavirusului".

"Voi coborî în bernă steagurile de pe clădirile federale"

florin-lepadatu

 Foto Agerpres

Preşedintele Donald Trump a anunţat joi decizia de coborâre în bernă a drapelului SUA de pe toate clădirile federale timp de trei zile, de vineri până duminică, pentru a onora memoria victimelor epidemiei noului coronavirus, relatează France Presse.

"Voi coborî în bernă steagurile de pe clădirile federale şi monumentele naţionale în următoarele trei zile în memoria americanilor pe care i-am pierdut din cauza coronavirusului", a scris într-o postare pe Twitter, preşedintele american.

SUA sunt ţara cu cele mai numeroase decese provocate de COVID-19.

Bilanţul morţilor a ajuns la 94.661, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins.

Liderii democraţi din opoziţie, care de la începutul crizei îl acuză pe Donald Trump de lipsă de empatie, i-au cerut acestuia să decidă coborârea în bernă a drapelului atunci când pragul de 100.000 de morţi va fi depăşit.


Etichete donaldsua

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live