Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Bone

1 Martie 2014
Vizualizari: 1129
Comentează add

Preşedintele rus Vladimir Putin nu a luat încă o decizie în privinţa recurgerii la forţă în Ucraina, a declarat purtătorul său de cuvânt, după un vot în acest sens al Parlamentului

Vladimir Putin "nu a luat încă o decizie"

dragos-bone

Foto:Arhivă kremlin.ru

Preşedintele rus Vladimir Putin nu a luat încă o decizie în privinţa recurgerii la forţă în Ucraina, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, după un vot în acest sens al Consiliului Federaţiei de la Moscova.

"Aprobarea unei eventuale intervenţii militare este punctul de vedere al Consiliului Federaţiei, dar decizia o ia şeful statului rus şi pentru moment nu a luat o astfel de decizie'', a precizat Dmitri Peskov.

Parlamentarii ruşi au invocat astăzi situaţia "extraordinară" din Ucraina şi "ameninţarea" ce apasă asupra vieţii cetăţenilor ruşi şi a efectivelor contingentului militar rus desfăşurat în Crimeea.

Tot azi, Vitali Kliciko, unul din liderii fostei opoziţii de la Kiev, a cerut Parlamentului să decreteze 'mobilizare generală' împotriva a ceea ce el a numit 'agresiunea rusă' în Ucraina.

În acest timp la New York este programată o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pe tema situaţiei din Ucraina - transmit agenţiile internaţionale de ştiri.

Mai multe ştiri despre evenimentele din Ucraina, aici.


Etichete KievVladimir PutinRusiaUcraina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live