Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

6 Decembrie 2018
Vizualizari: 1331
Comentează add

Naționala României a câștigat foarte clar meciul de miercuri cu Norvegia cu 31-23 și merge cu 4 puncte în Grupa principală de la Nancy.

Victorie fantastica în fața Norvegiei și câștigăm Grupa de la Brest

bogdan-predescu

  Foto: Marius Ionescu 

România a dominat la toate capitolele meciul cu Norvegia, ultimul din Grupa D de la Brest, de la Campionatul European de handbal. Am câștigat clar cu 31-23 după un incredibil 18-12 încă de la pauză. Am avut o apărare atentă și mobilă, dar și o poartă senzațională cu Yulia Dumanska în zi de grație. 

Atacul a avut-o în prim plan pe Cristina neagu cu 11 goluri marcate, dar și pe Laura Chiper cu 5 reușite și Eliza Buceschi cu 4 goluri. În clasamentul golgeterilor, Cristina Neagu și Eliza Buceschi se află pe locul 3 cu 24 de goluri, după Ana Gros - Slovenia 25 goluri și Katarina Krpez - Serbia cu 26 de goluri. 
 
 
România se află pe primul loc în grupa a 2-a principală de la Nancy cu 4 puncte, urmată de Olanda tot cu 4 puncte, Ungaria și Germania cu câte 2 puncte și Spania și Norvegia fără nici un punct. Pentru noi programul grupei arată astfel: primul meci cu Olanda în 9 decembrie de la ora 19.00, apoi cu Spania în 11 decembrie de la ora 19.00 și cu Ungaria în 12 decembrie de la ora 19.00.
 

Etichete handbalvictorieNorvegiaRomaniaistorieCampionatul Europeangrupa principala

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live