Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Marţi, 24 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 August 2021
Vizualizari: 1421
Comentează add

Timpi de așteptare de până la 100 de minute se înregistrează la această oră pe sensul de ieșire din țară pe la punctul Nădlac 1, pe DN 7, și 90 de minute la Nădlac 2.

Vama Nădlac I și II: Timpi mari de aşteptare la intrarea în țară

radiojurnal

Timpi de așteptare de până la 100 de minute se înregistrează la această oră pe sensul de ieșire din țară pe la punctul Nădlac 1, pe DN 7, și 90 de minute la Nădlac 2, pe Autostrada A1, în județul Arad.

Poliția de Frontieră din Arad a luat toate măsurile pentru fluidizarea traficului, spune purtătorul de cuvânt Claudia Ardelean.


Claudia Ardelean: A fost suplimentat personalul Poliției de Frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor, cât și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct în parte. Se menține un contact permanent cu autoritățile vecine, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate. În prezent, în punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, care este cel mai tranzitat punct de frontieră, se lucrează pe 10 artere pe sensul de ieșire din țară, respectiv cinci artere pe sensul de intrare. Recomandările pentru participanții la trafic sunt consultarea aplicației trafic online a Poliției de Frontieră și utilizarea tuturor punctelor de trecere a frontierei deschise în regim internațional la granița cu Ungaria.


Realizator: Traficul pe sensul de intrare în țară prin Arad se desfășoară normal, ne-a transmis corespondentul nostru, Ioan Suciu. În schimb, peste 120 de minute se așteaptă la punctele Urziceni și Petea, din județul Satu Mare.


Etichete nadlacpolitie de frontieradn7trafic(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live