Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Iulie 2019
Vizualizari: 607
Comentează add

Valori ridicate de trafic PE DN 1

radiojurnal

La această oră este aglomeraţie pe DN 1 în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare, dar şi pe Autostrada Soarelui pe sensul către litoral. Cu mai multe informaţii, comisarul şef Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Cătălin Bocai: În judeţul Prahova se înregistrează valori crescute de trafic pe DN1 Ploieşti-Braşov pe raza localităţii Comarnic între km 103-107 pe sensul de urcare, precum şi pe raza staţiunii Buşteni în ambele sensuri între km 128 plus 800-130. Precizez că în această zonă se circulă în coloană cu viteză de 30-40 de km deplasare. Recomandăm şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la fludizare. Şi tot pe DN 1 în judeţul Prahova, în zona kilometrului 98-400 de metri localitatea Nistoreşti din cauza unei alunecări de teren traficul se desfăşoară pe un fir alternativ în ambele sensuri dirijat de piloţi de trafic.

La această oră pe Autostrada Soarelui traficul rutier este intens pe sensul de mers către litoral. Reamintim că pe autostradă între km 12-36, mai precis între localităţile Bucureşti-Fundulea în urma unor denivelări apărute la partea carosabilă a fost instituită o restricţie de 80 de km la oră. Ne aşteptăm ca în orele următoare să se circule cu dificultate din cauza numărului mare de autovehicule pe numeroase artere rutiere din ţară, pe DN 7 între Piteşti şi Rm. Vâlcea, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, pe Autostrada Soarelui dar şi pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti pe sensul de mers către Piteşti. Şi în judeţul Constanţa se aşteaptă valori ridicate de trafic, motiv pentru care le recomandăm şoferilor să ruleze cu prudenţă.
 


Etichete Catalin Bocaitrafic DN1Trafic SinaiaTrafic Comarnic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live