Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DOCUMENTARELE RRA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Octombrie 2021
Vizualizari: 128
Comentează add

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, le transmite liberalilor că partidul său ar putea să formeze un guvern minoritar, în cazul în care negocierile eșuează.

USR ar putea să formeze un guvern minoritar, dacă negocierile eșuează

florin-lepadatu

 Ionuț Moșteanu. www.ionutmosteanu.ro

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, le transmite liberalilor că partidul pe care îl reprezintă ar putea să formeze un guvern minoritar, în cazul în care negocierile pentru refacerea fostei coaliţii vor eşua.

El a amintit că mâine, după şedinţa conducerii PNL va avea loc o nouă rundă de discuţii cu foştii parteneri şi a făcut un apel la responsabilitate din partea acestora:

Ionuţ Moşteanu: În cazul în care negocierile, discuțiile eşuează în următoarele zile, trebuie să mergem înainte, România trebuie guvernată.
 
Premierul desemnat, Dacian Cioloş, are acest mandat din partea președintelui României pentru a forma un guvern și a veni cu el în fața Parlamentului.
 
Mergem înainte în cele două scenarii, având ca prioritate refacerea coaliției de guvernare în jurul premierului Dacian Cioloș, însă, dacă aceste negocieri vor eșua, vom veni în fața Parlamentului cu un guvern aprobat de Comitetul Politic, cu o listă de miniștri și un program aprobat de comitetul politic la începutul săptămânii viitoare, transmite Rador.
 

Etichete usrguvern minoritar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live