Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2017
Vizualizari: 682
Comentează add

Meteorologii anunţă că urmează zile şi nopţi foarte geroase. Ninsorile scad în intensitate. Şi în primele două-trei zile ale săptămânii viitoare temperaturile vor fi scăzute.

Urmează o perioadă foarte geroasă

radiojurnal

 

Ninsorile vor scădea în intensitate, dar urmează o perioadă foarte geroasă.

Meteorologul de serviciu, Dinu Mărăşoiu, de la ANM, a precizat că în ţară, ninsorile scad în intensitate, începând de astăzi, dar urmează o perioadă geroasă.

Dinu Mărăşoiu: De astăzi în principal suntem în atenţia temperaturilor scăzute. Ar fi foarte probabil să emitem noi coduri, de data asta mai puţin pe ninsori şi vânt, cât pentru temperaturi. Temperaturile vor fi deosebit de coborâte, cu maxime care vor fi în general între -16 şi -10 grade.

Ger chiar şi în cursul zilei în cea mai mare parte a ţării, după care urmează din nou o noapte geroasă, tendinţă care se menţine şi în primele două-trei zile ale săptămânii viitoare.  În a doua parte a săptămânii, se pare că uşor-uşor totuşi temperaturile mai cresc, însă vor mai fi din când în când ninsori, să sperăm că nu foarte bogate sau însoţite de vânt puternic. Oricum, dacă e cazul iarăşi, cu o zi - două înainte se vor emite mesajele de atenţionare sau de averizare. 


Etichete gerninsoricoduritemperaturi scazute

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live