Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniel Ruse

27 Iunie 2015
Vizualizari: 1952
Comentează add

Reporterii Radio România Actualități vă propun destinaţii inedite pentru a vă petrece vacanţa aici, în România, locuri cu poveşti interesante şi mai puţin ştiute.

Unde mergem în vacanță: trasee pentru bicicletă

daniel-ruse

Foto: Comunitate cicliști Vâlcea.

Continuam campania prin care reporterii RRA vă prezintă destinații inedite pentru a petrece vacanța aici la noi în România, locuri cu povești interesante și mai puțin știute.

Reportajele le puteți asculta de luni până vineri în emisiunea "Obiectiv Romania" și sâmbăta, aici, la "Ca Pe Roate", unde ne adresam bineinteles celor care nici in vacanta nu se despart de bicicleta.

În Vâlcea, unul dintre cele mai spectaculoase trasee este cel care porneşte din Râmnicu Vâlcea şi are ca punct de oprire Vârful Cozia.

Este un traseu de durată, întrucât are ca lungime peste 40 de km, iar diversitatea pe care acesta o oferă îi face pe iubitorii mersului pe bicicletă să îl frecventeze destul de des.

Un alt traseu pe care s-au organizat numeroase competiţii este cel care porneşte din dreptul Râmnicului până în staţiunea Băile Olăneşti, însă cu parcurgerea multor zone în afara drumului naţional, respectiv pe potecile din zona, multe traversând satele care fac legătura între cele două puncte.

Aici, traseul este solicitant, însă peisajele şi aerul curat vor fi cele care îi vor face pe ciclişti să ajungă învingători la destinaţie, după parcurgerea a aproximativ 30 de km până în staţiunea Băile Olăneşti.

Detalii pe www.romaniaactualitati.ro. Puteti accesa si platforma noastră on line www.miscareadesanatate.ro, sectiunile "drumetii" si "romania pedaleaza", ce contin informatii, fotografii si bineinteles reportajul audio, pe care il puteti reasculta.


Etichete Unde mergem in vacantaValceaVarful CoziaBaile Olanesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live