Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Iaşi

11 Octombrie 2014
Vizualizari: 1387
Comentează add

O femeie în vârstă de 61 de ani din Iaşi a murit, în cursul nopţii, în timp ce aştepta să se închine la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Un pelerin a murit la Iași

radio-romania-iasi

Foto: Arhivă

O femeie în vârstă de 61 de ani din Iaşi a murit, în cursul nopţii, în timp ce aştepta să se închine la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Medicii chemaţi la faţa locului spun că nu au putut să o salveze. 

"La intrarea în curtea Mitropoliei, o femei de 61 de ani din localitatea Brăeşti, judeţul Iaşi, a solicitat ajutorul de la Cruce Roşie. Femeia a fost condusă la punctul de prim ajutor, i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardiac.

"La faţa locului a venit o echipă de terapie intensivă, au fost manevre de resuscitare şi, după aproximativ o oră, femeia a decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bacău, Marius Ţăranu.

Câteva sute de mii de pelerini sunt în aceste zile la Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Racla acesteia, alături de o alta în care se află fragmente din moaştele mai multor sfinţi ai Bisericii Ortodoxe, au fost depuse în baldachinul special amenajat în Curtea Catedralei Mitropolitane, după ce au fost purtate ieri, în jurul sfântului lăcaş.


Etichete Ştiri Nord-EstIaşiSfânta Parschevapelerinmortambulanță,resuscitareslujbămoaște

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live