Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Ianuarie 2020
Vizualizari: 582
Comentează add

Potrivit unui raport ONU, în perioada 2014-2019 confruntările armate din Donbas au făcut aproximativ 44.000 de victime (morţi şi răniţi).

Un militar ucrainean a fost ucis în Donbas

sergiu-stet

 Fost Spital din Slaviansk, regiunea Doneţk.        Foto: Sergiu Şteţ.

Un militar ucrainean a murit în Donbas, în urma atacurilor lansate în ultimele 24 de ore de grupările armate ale Federaţiei Ruse - informează Comandamentul Operaţiunii Forţelor Unite, misiune desfăşurată de militarii Kievului în estul Ucrainei, citat de publicaţia electronică Korrespondent.

În ultimele 24 de ore, rebelii din zona separatistă au încălcat de 12 de ori regimul de încetare a focului, folosind inclusiv arme interzise de acordurile de pace de la Minsk.

La sfârşitul anului trecut, ONU a publicat un nou raport privind războiul din estul Ucrainei.

Potrivit documentului respectiv, în perioada 2014-2019, confruntările armate din Donbas au făcut aproximativ 44.000 de victime (morţi şi răniţi).

Armata ucraineană a pierdut în tot acest timp pe frontul din Donbas 4.100 de militari, în timp ce numărul civililor decedaţi este de 3.330.

De asemenea, de la începutul conflictului, 1,3 milioane de cetăţeni ucraineni au fost strămutaţi din zona de război în alte regiuni ale Ucrainei, iar 3,5 milioane de persoane continuă să aibă nevoie de ajutor umanitar.


Etichete DonbasmiliatarUcrainaMinskstrămutaţi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live