Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Ianuarie 2015
Vizualizari: 808
Comentează add

Poliţiştii avertizează că traficul s-ar putea aglomera mai târziu pe principalele artere rutiere în zona Aeroportului Otopeni sau a gărilor.

Ultima zi de vacanță poate duce la creșterea traficului rutier

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

Poliţiştii avertizează că traficul s-ar putea aglomera mai târziu pe principalele artere rutiere în zona Aeroportului Otopeni sau a gărilor în condiţiile în care este ultima zi de vacanţă şi este în vigoare o informare meteo de ninsori, polei şi vânt puternic.

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog: "Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să-şi echipeze corespunzător autovehiculele şi să se informeze din timp asupra stării drumurilor pe care urmează să se deplaseze.

"Vă informăm că în aceste zile se desfăşoară la nivel naţional acţiunea locală în zona frontierelor de vest, sud şi est, cu participarea poliţiştilor din cadrul inspectoratelor de poliţie ale judeţelor de graniţă ale judeţelor limitrofe acestora, precum şi la secţiile regionale de poliţie transporturi.

"Obiectivul principal al acestei acţiuni este combaterea şi prevenirea infracţiunilor, dar şi asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier pe segmentele de drumuri care converg spre ieşirile din ţară", a precizat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog


Etichete trafic rutieraeroportgărivacanțăpurtătorul de cuvânt al MAIMonica Dajbog

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live