Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Alegeri parlamentare 2020. Dezbateri electorale Miercuri, 25 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Mihai

6 Martie 2018
Vizualizari: 1334
Comentează add

Firma românească de IT, UiPath, a obţinut o finanţare care îi creşte valoarea la peste un miliard de dolari. Banii provin de la investitori experimentaţi în domeniul tehnologiei.

UiPath-primul "UNICORN" românesc UiPath-primul "UNICORN" românesc - Conține video

mihaela-mihai

 

Firma românească de IT, UiPath, a obţinut o finanţare internaţională de peste 150 de milioane dolari. Banii sunt oferiţi de mai mulţi investitori experimentaţi din domeniul tehnologiei. Valoarea firmei româneşti ajunge astfel la este un miliard de dolari, scrie Reuters.

În limbajul/jargonul din domeniul financiar firmele nou înfiinţate, aflate în plin proces de dezvoltare, a căror valoare de piaţă ajunge să depăşească 1 miliard de dolari sunt denumite "unicorni". 

Specializată în dezvoltarea de soluţii pentru automatizarea activităţilor repetitive ale unei companii cu ajutorul roboticii, UiPath avea anul trecut aproximativ 600 de angajaţi. Cei mai importanţi clienţi ai companiei sunt din Statele Unite şi Japonia. 

Urmăriţi aici o foarte scurtă prezentarea a softului pentru "automatizarea proceselor interne ale unei companii cu ajutorul roboticii" produs de compania UiPath (prezentarea este în limba engleză)


Etichete uipathdaniel dinesunicornIT

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live